Ankomst

La Casa de Manuel ligger underbart och skyddat i det bilfria området mitt i gamla stan Estepona. Det finns ingen parkering i anslutning till huset och vi rekommenderar att inte försöka köra dit. Det är inte bara krångligt utan kan bli väldigt kostsamt om polisen får kännedom om detta. Vi har här lite förslag hur du enklast tar dig till och från huset när du kommer med bil, buss eller taxi.

Med bil
Ca 120 m rakt nedanför huset på Av. España 96 den stora vägen finns en lastzon utanför Banco Santander. Enklast är att några ur sällskapet hoppar av här och tar med sig all packning. Chauffören kör sedan bort och parkerar bilen på någon av de billiga eller gratis parkeringsplatserna. Eller så kör ni ner i garaget Parking Zapallito under samma väg.

Garaget Zapallito
Under Av. España. Finns ett stort garage för hundratals bilar. Spontan parkering kostar över 2€/h. eller 17€/dygn och det är mycket dyrt. Vid längre vistelse rekommenderar vi att lösa en 7 dagarsbiljett för 60€ eller 15 dagar för 90€. Det blir väldigt bekvämt om man ska iväg på golf eller utflykter då det är nära huset. Sök på Google map: Parking Zapallito och det är alltid bemannat dygnet runt.

Billigare parkering
Vår favoritparkering som är gratis finns på vägen mot Carefour den är stor men 800m bort och 10 minuters promenad. Sök på Google map: Aparcamientos de la Cala

Lite närmare är parkeringsplatser en ovanför den stora rondellen mellan nya och gamla Estepona. Sök på Google map: Aparcamiento eller Parking San Lorenzo. Här betalar du endast 1€ vid varje parkeringstillfälle och det finns personal på plats.
Övrigt är det svårt att hitta bra parkeringsplatser i närheten av huset.

Buss
Ett billigt sätt att ta sig till och från flygplatsen i Malaga är flygbussen Avanza. Du köper biljett på nätet eller i luckan alldeles utanför entrén på flygplatsen. Kostar ca 8,70€/ person och tar ca 70 min. Bussen anländer en bit utanför centrum så det är 1,5km och 20 minuters promenad. Vi rekommenderar att ta en taxi bort till Banco Santander som är närmas avlämningsplats till huset. Tider och priser hittar du på www.avanzabus.com

Taxi
Det finns alltid taxibilar på flygplatsen och det kostar ca 100€ att åka till Estepona. Det tar ca 50 minuter och de tar oftast 4 personer/bil. Under knappen Upplev Estepona finns lite information om transfertaxi och privata chaufförer.

Hyra bil
Vi rekommenderar biluthyraren Brunos som vi använder när vi behöver en bil i området. Fördelen med Brunos är att allt ingår och inga extra konstiga avgifter eller försäkringar behövs. Bilarna är bra och vi har aldrig haft problem med Brunos. La Casa de Manuel har ett rabatt avtal som är fritt för våra gäster att använda. Har du bokat hos oss kan du använda rabattkod: Manuel1933 så får du lite bättre pris. Bokar gör du här och bilen lämnas alltid personligen i parkeringshuset längst upp till höger. Bokning och priser finner du här. www.brunoscar.com

Adressen
La Casa de Manuel
Calle Pujerra 28
29680 Estepona
Malaga, Spain

Calle Pujerra 28

När du står utanför banken, gå till vänster och första gränden upp till höger. Rakt fram tills du kommer till en trappa som du går uppför.

Nu är du på vårt lilla torg och du går direkt till vänster och första dörren till höger i den lilla gränden är La Casa de Manuel.

Parkeringsplatser

Gångavstånd från garaget är 150m, från Aparcamiento är det 500m och Aparcamientos de la Cala 800m.

Taxistället finns på Av. España 200m längre ner till vänster.

Lycka till! Och har ni frågor är det bara att ringa, maila eller kontakta oss via formuläret på kontaktsidan.

bjorn@lacasademanuel.se
Telefon +46 63 12 50 80
WhatsApp +46 706 57 40 50