Parkering

skarmavbild-2019-10-07-kl.-21.38.27

Parkering

Vi använder oss oftast av den publika parkeringsplatsen ovanför den stora rondellen söder om gamla stan. En stor utomhusparkering med underbar personal med olika funktions variationer. Priset är endast 1€ per parkeringstillfälle och gäller tills du hämtar bilen. Avståndet till La Casa de Manuel är ca 500 meter och tar 6-7 minuter att går. (Röd väg)

Tips är att släppa av packning, golfbagar eller passagerare vid bank Santander nedanför huset där det finns en ficka för återvinning. Det är inte tillåtet att parkera så passagerarna hoppar ut och tar med packningen, föraren åker bort och parkerar bilen. Härifrån är det bara 100m till huset, förts gränden till vänster sen rakt fram och upp för trappen och där är LCdM. (Blå väg)

Denna plats är även perfekt att bli avsläppt på när man kommer från flygplatsen med transfer. Samt att bli upplockad på när man ska hem igen då det är enkelt att förklara.

– Utanför bank Santander på Av. España, 96. Super enkelt!

Garage

Närmaste parkeringen är det underjordiska garaget under huvudvägen. Dyrt men väldigt bekvämt då det bara ligger 100m från LCdM och enkelt att hitta. Man kör ner bilen i nordlig riktning enligt blå pil och kör sedan upp i södergående riktning enligt grön pil. Till och från garaget ta man trapp eller hiss, gul markering.

Priset är mycket dyrare än den publika då denna är privatägd. Det kostar 16€/dygn eller några x€/timme men ibland kan det vara värt att slippa ha bilen i solen eller att ha den i närheten.
lacasa_boka_botten_fix

Här hittar du oss

La Casa de Manuel

Calle Pujerra 28
29680, Estepona
Malaga, SPAIN

info@lacasademanuel.se