Transport & övrigt i Estepona

Anne Marie Transferservice

Vi har en underbar kvinna som sköter alla våra transferresor från och till flygplatsen. Hon bor här nere och kör själv en större personbil. Man ringer henne när man är på väg ut och tar hissen upp till korttidsparkeringen. Då åker hon upp på parkeringen och hämta det är bara 15 min avgiftsfritt. Vid hemresa hämtar hon upp vid Granier coffé på 

Brunos Car Rental

Vi har noga valt våra samarbetspartner och när det gäller hyrbilar är det Brunos Cars Rental som vi varmt rekommendera. När ni bokar La Casa de Manuel får ni en rabattkod som ni kan använda när ni bokar bil hos Brunos och får då vissa fördelar.

Transfer – Manolo

Vid större sällskap använder vi oss Manolo som har ett par större bilar för upp till 8 pers. Neutrala taxibilar som kör er till fast pris till önskad destination. Chaufförerna vet vart ni ska, kör lugnt och säkert till din destination. Ni betalar det fasta priset till chauffören som tar kort och kontanter. Transfer från och till flygplatsen hjälper vi er såklart om ni vill. Chaufförerna pratar engelska och är väldigt punktliga.

lacasa_boka_botten_fix

Här hittar du oss

La Casa de Manuel

Calle Pujerra 28
29680, Estepona
Malaga, SPAIN

info@lacasademanuel.se