Transport & övrigt

Hyra bil, åka buss eller hitta den rätta mäklaren kan vara knepigt. 
Här är våra bästa tips!

Transfer - Estepona Taxis

Vid större sällskap använder vi oss av Estepona Taxis som har ett par större bilar för upp till 19 pers. Neutrala taxibilar som kör er till fast pris till önskad destination. Chaufförerna vet vart ni ska, kör lugnt och säkert till din destination. Ni betalar det fasta priset till chauffören som tar kort och kontanter. Chaufförerna pratar engelska och är väldigt punktliga. Använd formuläret och gärna så lång tid inna ni kan så planeringen blir lätt för dem.

Anne Marie Transferservice

Vi har en underbar kvinna som sköter alla våra transferresor från och till flygplatsen. Hon bor här nere och kör själv en större personbil. Man ringer henne när man är på väg ut och tar hissen upp till korttidsparkeringen. Då åker hon upp på parkeringen och hämta det är bara 15 min avgiftsfritt. Vid hemresa hämtar hon upp vid Granier coffé på 

Brunos Car Rental

Vi har noga valt våra samarbetspartner och när det gäller hyrbilar är det Brunos Cars Rental som vi varmt rekommendera. När ni bokar La Casa de Manuel får ni en rabattkod som ni kan använda när ni bokar bil hos Brunos och får då vissa fördelar.