Registrera gästerna!

Gäst registrering

Vi vill först tacka för att du bokat La Casa de Manuel, som är familjen Wahlbergs semesterhus i Estepona. Vi är övertygade om att du kommer att få en underbar vistelse här med många upplevelser. Huset som ligger mitt i gamla stan är ett unikt boende och har blivit mycket populärt bland våra gäster. Här får du nu lite information om hur processen kommer gå till inför din vistelse och allt sköts digitalt. Fyll i formuläret med samtliga gäster som ska vistas i huset. Detta för registrering av digitala nycklar och check in uppgifter ska bli rätt.

Mera information:

1: Incheckning

Enligt spansk lag måste alla över 16år som hyr ett hem eller hotellrum registrera sig hos den lokala polisen. Alla gäster kommer att få en länk för att enkelt registrera sig före ankomst med pass och signatur. Registreringen måste göras inom 24 timmar efter din ankomst till bostaden. Det går även att checka in i bostaden via ankomst. Ni finner en QR-kod på väggen i hallen som du använder med telefon-appen. 

Check-in Scan

 

2: Nyckellöst hus

Alla registrerade gäster kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att registrera sig hos Salto-KS. Den digitala nyckeln aktiveras mycket enkelt i en telefon-app och ger tillåtelse att öppna dörrarna under er vistelse. Efter att du har fått mejlet har du 48 timmar på dig att registrera den digitala nyckeln. Så här använder du lås-appen. VIDEO

 

3: Gästlista

Vi behöver en gästlista med namn och giltig e-post på alla som behöver checkas in och de som ska ha tillgång till bostaden via digital nyckel. Gärna någon vecka innan vistelsen så vi hinner förbereda allt inför din ankomst. Använd formuläret här på sidan.

 

4: Depositionen

Innan din ankomst måste du betala en deposition på 350 € som säkrar oss för eventuella mindre skador som kan uppstå i huset. Först när depositionen är inbetald aktiveras de digitala nycklarna. Tips är att betala depositionen en vecka innan ankomst för att undvika problem vid ankomst. Depositionen återbetalas till ditt IBAN-konto efter vistelsen och när städpatrullen har kontrollerat boendet. Registrera dit IBAN redan nu här så går det fortare att återfå depositionen.

IBAN: ES9100817462510001763984      SWIFT: BSABESBB

 

5: Manual

Vi mailar en manual till alla gäster hur huset fungerar och om de enkla regler som gäller. Huset är stort och det finns mycket att tänka på. Viktigt att ta hänsyn till är att huset är ett privatägt hem och bör respekteras.

 Gå till manualen. >>

Viktigt att alla uppgifter fylls i rätt då det används för digitala nycklar som behövs för att komma in i huset.

* = obligatoriskt samt namn och e-post till samtliga gäster.